E-Belediye Hızlı Ödeme – Videolu Anlatım

Kilis Belediyesi Web Sitesi Üzerinden Hızlı Ödeme Yapabilirsiniz!
Değerli Hemşehrilerimiz,
Artık Kilis Belediyesi’ne yapmanız gereken ödemeleri daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Web sitemiz üzerinden “Hızlı Ödeme” seçeneğini kullanarak ödemenizi güvenli ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz. İşte adımlar:
1. **Web Sitemize Giriş Yapın:** Kilis Belediyesi resmi web sitesine (www.kilis.bel.tr) giriş yapın.
2. **Ödeme Sayfasına Geçiş Yapın:** Anasayfada veya menüde yer alan “Ödeme” veya “Online İşlemler” bölümüne tıklayın.
3. **Hızlı Ödeme Seçeneğini Seçin:** Açılan sayfada “Hızlı Ödeme” seçeneğini işaretleyin.
4. **Bilgilerinizi Girin:** Gerekli bilgileri (ödeme yapacağınız hizmet, abone numarası, T.C. kimlik numarası vb.) doldurun.
5. **Ödemenizi Tamamlayın:** Ödeme bilgilerinizi kontrol ettikten sonra “Ödeme Yap” butonuna tıklayarak işleminizi tamamlayın.
6. **Onay Mesajını Bekleyin:** Ödemenizin başarılı bir şekilde tamamlandığına dair onay mesajını aldıktan sonra işleminiz bitmiştir.
Hızlı ödeme sistemimiz ile Kilis Belediyesi’ne yapmanız gereken ödemeleri daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sorularınız veya yardıma ihtiyacınız olması durumunda belediyemizle iletişime geçmekten çekinmeyin.