Ödeme Noktalarımız

-Kilis Belediyesi Hizmet Binası Giriş Kat Vezneler

-Kilis Belediyesi Emlak Servisi Veznesi

-Eski Kilis Belediye Binası Veznesi

-Nakit ve kredi kartı ile vezneden tahsilat yapılır.

-Vade farkı olmaksızın tüm Bonus kredi kartlarına 12, Ziraat Maximum kredi kartına 5 ve Halkbank Paraf kredi kartına 12 taksit imkanı sunulmaktadır.

E-Belediye -https://ebelediye.kilis.bel.tr/ -Kredi kartı ile ödemenizi internet sitemizden gerçekleştirebilirsiniz. E- belediye – Hızlı ödemeden üye olmadan da sicil/T.C. numarası ile tüm ödemeler yapılabilir.
 PTT Başmüdürlüğü ve Şube Acenteleri -Türkiye’deki tüm PTT şubelerinden ONLİNE ödeme yapılır. -Sicil/ T.C. kimlik numarası belirterek (Su, vergi, kira, kabahatler ve para cezası) ödemeler yapılmaktadır.

-PTT tarafından işlem başına KDV dahil 6,00TL hizmet bedeli alınır.

Türkiye Vakıflar Bankası -Şube, internet, mobil bankacılık, ATM/parabankomatdan ödemeler yapılır. -Abone numarası ve sicil/ T.C. kimlik numarası belirtilerek su faturası ödemeleri yapılmaktadır.

-Mobil bankacılık tarafından işlem başına BSMV dahil bir (1,00) TL hizmet bedeli alınır.

-Kredi kartı işlemlerinde 3,00TL ücret alınır.

-Otomatik ödeme talimatı veren abonelerden ücret alınmaz.

Faturamatik

1-AHMAD HAJIRHAYEM: 7 ARALIK MAH. MURTAZA CAD. NO: 48/D MERKEZ/ KİLİS

2-ALTIPARMAK MARKET: BİLALİ HABEŞ MAH. EGEMENLİK CAD. NO:26 MERKEZ/KİLİS

3-MERKEZ İLETİŞİM: AŞIT MAH. CUMHURİYET CAD. NO:77/A MERKEZ/ KİLİS

4-AKSİYON BİLİŞİM VE GÜVENLİK: ŞEHİTLER ABİDESİ CAD. DEFNE APT NO:17/D MERKEZ/ KİLİS

5- ONUR ONLİNE İLETİŞİM: OSMAN GAZİ MAH. ALİ METİN DİRİMTEKİN CAD. NO: 11/B MERKEZ/ KİLİS

6-VİP GSM: OSMAN GAZİ MAH. ALİ METİN DİRİMTEKİN CAD. NO: 11/D MERKEZ/ KİLİS

7-YOĞURTÇU EMLAK: MERCİDABIK MAH. MERCİDABIK CAD. NO:3/A MERKEZ/ KİLİS

8- GOLD FOTOĞRAFÇILIK: YAŞAR AKTÜRK MAH. ÜNVERDİ CAD. OĞUZHAN APT NO: 79/B MERKEZ/ KİLİS

-Nakit ve kredi kartı ile tahsilat yapılır. Kredi kartına taksit yapılır.

-Faturamatik tarafından işlem başına 7,00TL hizmet bedeli alınır.

Halkbank -Şube, internet, mobil bankacılık, ATM’den ödemeler yapılır. -Abone numarası ve sicil/T.C. kimlik numarası belirtilerek su faturası ödemeleri yapılmaktadır.

-Otomatik ödeme talimatı veren abonelerden ücret alınmaz.

-Emlak, ÇTV. İlan Reklam Vergisi ve ceza ödemeleri şubeden yapılmaktadır.

Türkiye İş Bankası – Mobil bankacılık, ATM’den ödemeler yapılır. -Mobil bankacılık üzerinden yapılan ödemeler ücretsiz yapılabilmektedir.

-ATM’den banka müşterileri ödemelerini ücretsiz, banka müşterisi olmayan vatandaşlardan 6,00 TL hizmet bedeli alınmaktadır.

Ziraat Bankası

İban No: TR98 0001 0000 4338 9725 8150 23

Havale ya da EFT ile borcun türünü (Su, vergi, harç. kira ve para cezaları) belirterek ödeme yapılabilir. Ancak bankanız tarafından EFT işlem ücreti alınabilir.

Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahsilat Şefliği

Yavuz Sultan Selim Mah. İlhami Toprak Cad. No: 7