KİLİS BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCILARI ÇAĞLAR YAŞAR VE ATİLA YILDIRIM GECE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kısa bir süre önce Kilis Belediye Başkanımız Hakan Bilecen tarafından Kilis Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Çağlar Yaşar ve Atila Yıldırım, sahada çok hızlı çalışmalara başladı.
Kilis Belediye Başkan Yardımcılarımız belediyemizin gece vardiyasında çalışan personellerini tek tek ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.
Ziyaretleri sırasında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Çağlar Yaşar ; “ Hiçbir kimsenin bizden çekinmesine, endişe etmesini gerektirecek bir düşüncemiz, niyetimiz yok. belediye personelini işlerinden olacakları yalanı ile ürkütmeye çalışıyorlar. Ekmeğinin peşinde olan, mesai arkadaşlığı yapacağımız belediye personelimiz rahat olsun. Biz çalışanın ekmeği ile oynamaya değil, ekmeği büyütmeye geldik. “ dedi.