TOKİ KURALARI ÇEKİLDİ

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi” kapsamında Kilis’te inşa edilecek konutlar için kura çekimi yapıldı.

Kilis Spor Salonu’ndaki kura çekimi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Kilis Valisi Recep Soytürk ile yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Kilis’ten 550 konut için 4 bin 146 kişinin başvurduğu kurada ismi çıkan vatandaşlar tek tek okunup ekrana yansıtıldı. isimleri okunan Vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, “İlk Evim Projesi” kapsamında TOKİ tarafından Kilis’te yapılacak olan 550 konut projesinde hak sahiplerinin belirleneceği kura çekimlerine katıldık.
Tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.