“KİLİS YORGANI’NIN” COĞRAFİ İŞARET TESCİL BELGESİ ARTIK KADİM MEDENİYETLER DİYARI KİLİS’İMİZE AİT

Aylar önce yapmış olduğumuz girişimler neticesinde Kilis Yorganı’nın tescili için Türk Patent Kurumu’na yapmış olduğumuz başvurumuz askı süresininde sona ermesiyle sonuçlandı. Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, coğrafi işaret tescil belgesini Kilis Valisi Recep Soytürk, Ak Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş ve İl Genel Meclisi Başkanı Şıhmehmet Yalçın ile birlikte teslim aldı.
Kilis Belediyesi olarak Kilis’e özgü bir çok ürünümüze coğrafi işaret tescil belgesi almak için girişimlerimiz ilerleyen günlerde de devam edecek.
Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Kilis Yorganı’na coğrafi işaret tescil belgesi alınmasında başından sonuna emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.