KİLİS BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Kilis’te eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması ve anaokulundan KPSS’ye kadar tüm seviyelerde öğrencilerimizin eğitimine destek olunması amacıyla “Herkes İçin Eşit ve Kaliteli Eğitim” sloganıyla hazırladığımız dev projeyi hizmete alıyoruz.
Öğrencilerimizin tamamen ücretsiz olarak erişebileceği bu sistemde;
-Sınav Deneyimi,
-Online Dersler,
-İstatistik ve Takvim,
-4K Dersler,
-Dijital TV,
-Paragraf Okuma gibi
A’dan Z’ye tamamen Milli Eğitim müfredatına bağlı olmak üzere içerikler yer almakta ve hem öğrencilerimizin velileri, hem de öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimizin ders takipleri yapılabilmektedir. Anaokulu, ilköğretim, ortaöğretim, LGS, YKS ve KPSS öğrencileri; telefonlarından, tabletlerinden ve bilgisayarların dandijitalegitim.kilis.bel.tr adresinden kayıt olarak bu platformdan tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanabilirler.
Her şey geleceğimizin teminatı gençlerimiz için. Öğrencilerimize ve Şehrimize Hayırlı Olsun..
Sisteme aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ya da Kilis Belediyesi’nin internet sitesinde bulunan bağlantı üzerinden giriş yapabilirsiniz.