“KIRK SEMSEĞİ” CAĞRAFİ İŞARET TESCİL BELGESİ ALDI

“Kırk Semseği’nin” coğrafi işaret tescil belgesi artık Kadim Medeniyetler Diyarı Kilis’imize ait.

Aylar önce Belediyemizin yapmış olduğu girişimler neticesinde Kırk Semseği’nin tescili için Türk Patent Kurumu’na yapmış olduğumuz başvurumuz askı süresinin de sona ermesiyle sonuçlandı. Ve bugün coğrafi işaret tescil belgemiz Belediye Başkanımız Servet Ramazan, Milletvekillerimiz Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal ve Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Tohumcu tarafından teslim alındı.
Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan “Kilis Belediyesi olarak Kilis’e özgü bir çok ürünümüze coğrafi işaret tescil belgesi almak için girişimlerimiz ilerleyen günlerde de devam edecek. Kırk Semseği’nin coğrafi işaret tescil belgesi alınmasında başından sonuna emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.