“OYLUM HÖYÜK’TEN GÜNÜMÜZE KİLİS MUTFAĞI” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kilis Valiliği, Kilis Belediyesi ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından ortaklaşa düzenlenen  “Oylum Höyük’ten Günümüze Kilis Mutfağı” programı gerçekleştirildi.
Türk Mutfağı Haftası Etkinlikleri kapsamında, Kilis Gastronomisine ve Kilis in yerel ürünlerine dikkatlerin çekilmesi için hazırlanan etkinlikte, asırlık lezzetlerimizin tanıtımı için  çalışmalar sağlandı. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan “Asırlık lezzetlerimizin tanıtımı, tescillenmesi çalışmaları ve gelecek kuşaklara aktarılması noktasında emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ederim. Ayrıca bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen başta Kilis Vakfı Başkanı Sayın Yaşar AKTÜRK ve Kilis Vakfının değerli yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunarım” dedi.