MUSTAFA & FERHAT TAZİYE EVİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde hizmet verecek olan taziye evinin açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Kilis Valisi Recep Soytürk,  Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu, işadamı Hacı Mustafa Çelik, MHP İl Başkanı Mustafa Demir, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay ve hayırsever işadamları ile davetliler katıldı.
Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan  Yaptığı açıklamada “Taziye geleneği, kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır. Hedefimiz ilimizdeki tüm mahallelerimize taziye evleri kazandırmak ve cenaze sahibi vatandaşlarımızın bir nebze olsa acılarını paylaşabilmektir. Bu hususta; ilgi ve destekleri için hayırsever İş adamı Hacı Mustafa Çelik’e hem şahsım, hem kurumum, hem de tüm hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.