19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI

“Gençlik, bir milletin geleceğe dair en kıymetli hazinesidir”
Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen resmi törene katıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger,  Garnizon ve 1’inci Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Halil Sıddık Ayhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende Öğrenciler halk oyunları gösterisi sundu. Öğrenciler tarafından karate, bilek güreşi, jimnastik gösterisi sunuldu. Sonrasında öğrencilerin şiir okumasının ardından yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüller verildi.