MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER KİLİS’TE

Bir dizi programlara katılmak ve ilimize yapılacak yatırımları yerinde incelemek üzere Kilis’e gelen Milli Eğitim Bakanı Sn. Mahmut Özer’i Kilis Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Gaziantep Havalimanı’nda karşıladı.

Şehrimize ilk defa gelen Milli Eğitim Bakanı Sn. Mahmut Özer için Kilis Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi. Kilis Valiliğini ziyaret eden Bakan Özer, şeref defterini imzaladı. Sahadaki talepleri dinlediklerini ve eğitim kalitesini arttırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Bakan Özer, İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan yaptığı açıklamada “Bakanımızı Kilis’imizde görmekten büyük mutluluk duyduğumuzu tekraren ifade ediyorum” dedi.