BAŞKAN VEKİLİ PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞ BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNMAK İÇİN ŞEHRİMİZE GELDİ

Bir dizi temaslarda bulunmak ve ilimize yapılacak yatırımları değerlendirmek üzere şehrimize gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Kilis Valiliği önünde karşılandı, ardından Kilis Valiliğine ziyaret gerçekleştirildi
Kilis Belediyesinde ağırladığımız Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş şehrimiz için yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı,  çalışmalar hakkında görüşlerini belirterek karşılıklı fikir alışverişi sağlandı .
Sonrasında AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İl Başkanı, Milletvekilleri, İl Gençlik Kolları Başkanı ve kıymetli gençlerimizin katılımlarıyla Canbolat Paşa Gençlik Merkezi’nde “Gençlik Buluşması” Kapsamında gençlerle bir araya geldi.