AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DERYA YANIK, KİLİS’TE

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kilis’te bazı ziyaretlerde bulundu.

Bakan Derya Yanık ilk olarak Vali Recep Soytürk ile bir araya gelerek Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı valilik ziyaretinin ardından  Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan’ı Makamında ziyaret etti konuyla ilgili yaptığı açıklamada Başkan Ramazan “Belediyemizde ağırladığımız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Derya Yanık’a şehrimiz için yaptığımız çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdik, görüşlerini alma fırsatı bulduk. Değerli bakanımızı şehrimizde ve belediyemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Derya Yanık Tekke Cami ve yeni faaliyete geçirdiğimiz Canpolat Paşa Gençlik merkezi ziyaret edildi. Bakanı Sn. Derya Yanık ile Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ile beraberindeki heyet Ak Parti Kilis İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilat üyeleri ile bir araya geldik.

Daha sonra Bakanı Sn. Derya Yanık Kadın Meslek Zenginleştirme Merkezimizi ziyaret ederek burada şehrimize özgü el sanatlarımızdan örnekler sunuldu. Bakan Yanık el sanatlarımızın geliştirilmesi ve kadınlarımızın  istihdam kazandırılması noktasında çalışmaları hakkında bilgi aldı.
[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Haber Metnini Dinle”]