BAŞKAN RAMAZAN TOPÇUOĞLU MESLEK ZENGİNLEŞTİRME MERKEZİNDE DÜZENLENEN SERGİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kilis Belediye Başkanı Servet RAMAZAN Ak Parti İl Başkanı Av. Murat KARATAŞ ile birlikte Belediyemiz bünyesinde hizmet veren H.M. TOPÇUOĞLU Meslek Zenginleştirme Merkezi’nde düzenlenen ve meslek edindirme merkezlerimizdeki usta öğreticiler tarafından el emeği göz nuru olarak hazırlanan ürünlerin sergilendiği Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan RAMAZAN yaptığı açıklamada “İnşallah bu merkezlerimizde üretilen ürünleri en kısa zamanda bir marka adı altında toplayıp satış ofislerimizde halkımızın ve diğer şehirlerden gelen misafirlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.