KİLİS BELEDİYESİ EKİPLERİ FAALİETLERİ

Su İşleri Müdürlüğü Ekipleri: Bugün  Ebulüle, Tekye, Ekrem Çetin, Hindioğlu, Tosyalı,
Deveciler, Yavuz Sultan Selim Mahallelerindeki ve şehrimizin muhtelif yerlerinde kanal bağlantısı çalışmaları, baca, kanalizasyon hattı temizliği, yeni su hattı imalatı ve su arıza bakım onarım ve alt yapı çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri: Bugün şehrimizin Cumhuriyet Meydanı Kilis Valiliğimizin Önü Asfalt yama, tadilat bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipler: Belediye ekiplerimiz bir yandan koronavirüs ile mücadele ederken diğer yandan rutin işlerine devam etmektedirler. Ekiplerimizce parkların ve refüjlerin bakım, onarım, temizlik ve peyzaj çalışmaları tamamlanmıştır.