AHMET KARAKILINÇ LİSESİ’NİN TEMELİ ATILDI

Belediye Başkanımız Av.Mehmet Abdi Bulut Hayırsever Ahmet Karakılınç tarafından Fatih Sultan Mehmet Mahallesine yaptırılan Lisesi’nin temel atma törenine katıldı.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kesmelik Caddesindeki okulun temel atma törenine Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, Vali Yardımcısı Mesut Tabakcıoğlu, Hayırsever Ahmet Karakılınç, Milli Eğitim Müdürü M.Emin Akkurt, AK Parti İl Başkanı Murat Karataş ile okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut “Söz verdiğimiz projelerden Fatih Sultan Mehmet Mahallesine Lise yapımına başladık, Bu vesileyle bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Kilis Belediyesi olarak bizlerde her alanda olduğu gibi eğitim alanında da belediyemizin imkânlarını seferber ettik. Yapılması gereken ne varsa elimizden geldiğince yapıyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız” Dedi.