KİLİS BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ramazan Bayramının 1. Günü Kilis Belediyesi Başkanlık Makamında bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Kilis Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti Kilis Millet Vekilleri; Hilmi Dülger ile Ahmet Salih Dal, AK Parti İl Başkanı Murat Karataş ile Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nur Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, belediye çalışanları ile vatandaşlar katıldı. Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan yaptığı açıklamada “Özlemiştik şöyle gönül dolusu bayramlaşmayı, elleri sıkmayı, kucaklaşmayı. Azim, inanç ve sebatla dayanışma ve kardeşlik içinde güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. Bayramımız mübarek olsun” dedi.

KİLİS BELEDİYESİ BAYRAMLAŞTI