KİLİS’TE 4. OFF ROAD YARIŞLARI DÜZENLENDİ

Kilis Belediyesi ve KİLOFF iş birliğiyle “4. OffRoad Yarışları” Mehmet Sanlı Mahallesi TOKİ Konutları ile Kilis 7 Aralık Üniversitesi arasındaki oluşturulan parkurda düzenlendi.
Merhum Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’un isminin verildiği OffRoad yarışlara 26 ilden 90 sporcunun katıldığı 40 aracın yer aldığı 4. Off Road Günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yarışçıların çamur, rampa ve İtalyan çukurlarıyla zorlaştırılan parkurda ortaya koyduğu mücadele heyecanla izlendi. Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, OffRoad yarışlarına ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek, “Pandemi nedeniyle ara vermiş olduğumuz OffRoad yarışlarına yeniden başladık. OffRoad yarışlarına merhum Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut’un anısına düzenledik” dedi.