BAKAN ADİL KARAİSMAİLOĞLU KİLİS BELEDİYESİ’NE ZİYERETTE BULUNDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bir dizi incelemelerde bulunmak için Kilis’e geldi.
Bakan Adil Karaismailoğlu, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Ramazan, Bakan Adil Karaismailoğlu’na, Kilis Belediyesi Meslek Zenginleştirme Merkezleri tarafından üretilen el işi ürünler takdim etti. Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan yaptığı açıklamada “Belediyemizde ağırladığımız Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoglu’na şehrimiz için yaptığımız çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdik, görüşlerini alma fırsatı bulduk. Değerli bakanımızı şehrimizde ve belediyemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.
Bakan Adil Karaismailoğlu’nun Kilis programına Vali Recep Soytürk, Kilis milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, MHP İl Başkanı Mustafa Demir ile daire amir ve müdürleri eşlik etti.