KİLİS BELEDİYESİ EKİPLERİ GÜNLÜK FAALİYETLER

Su İşleri Müdürlüğü Ekipleri : Mahallelerimizde ve şehrimizin muhtelif yerlerinde su arıza bakım onarım ve alt yapı çalışmalarımız devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri: Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmayan işyerleri gerekli denetimler yapılarak kapatılmaktadır. Ayrıca işgal önleme çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. İl Emniyet Müdürlüğü ile müşterek yapılan çalışmalar sonucu, el yapımı patlayıcı ile mücadele amacıyla gübre ve tüp gaz satıcılarında denetimler yapılmaya devam ediyor.

Park Bahçe Müdürlüğü Ekipleri : Şehrimizin dört bir yanında bulunan refüjlerin bakımı ve ağaç dikimi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri : Şehrin muhtelif yerlerinde kaldırım, bordür tamiratı ve asfalt yama yapımı çalışmaları yaparak sorunları ortadan kaldırıyor.