KİLİS MUSABEYLİ YOL AYRIMINA KADAR OLAN DUBLE YOL YAPIMINA BAŞLANILDI

Musabeyli yol çatı ile Kilis arası 17 Km’lik duble yol yapım çalışmalarına bugün itibarı ile başlanıldı.
17 Km’lik yol üzerine 3 adet köprülü alt geçitler olup rahat ulaşım sağlanacak.
Yapılan törene Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Ak Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş, Ak Parti Kilis Milletvekilleri M. Hilmi Dülger, A. Salih Dal, İl Genel Meclisi Başkanı Şıhmehmet Yalçın, Ak Parti Kilis Merkez İlçe Başkanı M. Nur Korkmaz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara, partililer, yüklenici firma çalışanları ve basın mensupları katıldı.
Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan yaptığı açıklamada “Bugün Sevinçliyiz, Gururluyuz. Musabeyli yol çatı ile Kilis arası 17 Km’lik duble yol yapım çalışmalarına bugün başlanıldı. 17 Km’lik yol üzerine 3 adet köprülü alt geçitler olup rahat ve konforlu ulaşımın sağlanacağı yolun Kilis’e hayırlı olmasını temenni ederim. Kilis için çalışıyoruz Kilis için üretiyoruz “dedi.