KİLİS BELEDİYESİ EKİPLERİ GÜNLÜK FAALİYETLER

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri: Kilis Belediyesi Zabıtası, işyerleri önüne ve kaldırımlara satış malları konulmaması için denetim yapıyor. Denetimlerde, vatandaşların yürümesini  engelleyen ve görüntü kirliliği yapan tüm işyeri sahipleri uyarıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri: Şehir genelinde bozuk ve yıpranmış durumdaki yolların sıcak asfalt yama ve tadilat çalışmaları şehrimizin muhtelif yerlerinde devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri:  Müdürlüğümüz tarafından Ekrem Çetin Mahallesinde hem görüntü kirliliği hem de çevre sağlığını tehdit eden boş arsaların çöp ve atıklardan temizlenmesi için çalışma başlattı.

Su İşleri Müdürlüğü Ekipleri: Karataş, Toki, Demirışık Köyü yanı, Kuru Kastel ve şehrimizin muhtelif yerlerinde su hattı imalatını ve kanal bağlantısını gerçekleştiriyor.