KİLİS BELEDİYESİ EKİPLERİ FAALİYETLERİ

Su İşleri Müdürlüğü ekipleri: Bugün  Ebülüle,  Ekrem Çetin, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, Mehmet Rıfat Kazancıoğlu, mahallelerindeki ve şehrimizin muhtelif yerlerinde kanal bağlantısı çalışmaları, baca, kanalizasyon hattı temizliği, yeni su hattı imalatı ve su arıza bakım onarım ve alt yapı çalışmalarını tamamladı.

Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri: Şehrin muhtelif yerlerinde kaldırım, bordür tamiratı, asfalt yama yapımı çalışmaları yaparak sorunları ortadan kaldırıyor.

Zabıta müdürlüğü Ekiplerimiz: Belediyemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren personel servisleri ve ücretsiz servis araçları pandemi kuralları çerçevesinde denetlenmeye devam ediliyor.

Park Bahçe Müdürlüğü Ekipleri: şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan park, yeşil alan, yürüyüş yolları ve bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.