MANNHEİM BELEDİYESİ İLE ORTAKLAŞA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ SOSYAL KAYNAŞMA VE TOPLUM MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNULDU

Kilis Belediye Başkanı Servet RAMAZAN Mannheim Yardım Derneği Başkanı hemşerimiz Mustafa Dedekeloğlu ile birlikte Mannheim Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz Sosyal Kaynaşma ve Toplum Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.
Ayrıca Ramazan ayı içerisinde yardıma muhtaç aileleri destekleme konusunda fikir alışverişinde bulunarak neler yapabileceğimizi istişarelerde bulunuldu.
Konyla ilgili açıklamada bulunan Başkan RAMAZAN “Kilis’imizin tarihi mekânlarını ve restorasyonlarını tamamladığımız kültürel değerlerimizi kendisiyle gezerek, ilimizin bu dokusunu Almanya’da da tanıtmasını kendisinden talep ettik” dedi
.