KİLİS BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DEVRALAN SERVET RAMAZAN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

376

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde halkımızın büyük teveccühleri ile İlimiz Belediye Başkanlığına seçilen Merhum Başkanımız Av.Mehmet Abdi BULUT’u minnet ve rahmetle anıyoruz. Biliyoruz ki yeri asla doldurulamayacak olan Başkanımızı Kilis Halkı ve bizler asla unutmayacağız.
Birlikte çıkmış olduğumuz bu yolda aramızdan zamansız ve ani ayrılışı bizi derinden üzmüş olup, halkımızın teveccühleri doğrultusunda Belediye Meclisimizin takdirleri ile bize teslim edilen Başkanlık Makamı Merhum Başkanımız Mehmet Abdi BULUT’un bize emanetidir. Biz bu emaneti halkımızın ve meclisimizin desteği ile sayın başkanımızın bıraktığı yerden onun hatıraları ile sonuna kadar taşıyacağımızın bilinmesi isterim.
Değerli arkadaşalar acımız olduğundan dolayı tebrik veya çiçek kabul etmiyoruz. Bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ederim. hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.