ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM KİLİS’TE

175
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kilis’e geldi.
İncelemeler ve bazı ziyaretlerde bulunmak için Kilis’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM, ilk olarak Kilis Valiliğini ziyaret etti.Daha sonra Kilis Valiliğinde İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştiren Bakan KURUM, toplantıda katılımcılar ile Kilis’deki yatırımlar hakkında görüştü.
Şehrimizin çehresini değiştirmek, yeniliklerle geleceğini inşa etmek için ‪Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Murat Kurum ile birlikte Belediye Başkanımız Av.Mehmet Abdi Bulut tescilli alanlar tarihi doku sokak sağlıklaştırmasını yerinde incelemesini gerçekleştirdi.Daha sonra esnafımıza hayırlı işler, vatandaşlarımıza hayırlı günler dileyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum daha sonra Belediyemizi ziyaret ederek belediyemizin güncel durumu ve çalışmaları ile ilgili bilgi aldıktan sonra AK Parti Kilis İl Başkanlığımızı ziyaret ederek İl Başkanımız Av.Murat Karataş ve Teşkilat mensuplarımızla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.