18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA HAFTASI

42

Kilis Belediye Başkanı Av.Mehmet Abdi Bulut 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen Çelenk sunma törenine katıldı.

Çanakkale Zaferinin 105. yıl dönümü kutlandı. Çanakkale Zaferinin yıl dönümü olması münasebetiyle Şehitlik anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Asri mezarlıktaki Şehitlikte gerçekleştirilen törene, Kilis Belediye Başkan Mehmet Abdi Bulut ,Kilis Valisi Recep Soytürk, Garnizon ve 1’inci Hudut Alay Komutanı Piyade Kıdemli Albay Mehmet Cihanoğlu, Kilis Şehit ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar, garnizonda görevli subaylar, daire amirleri, öğrenciler, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören daha sonra Kuranı Kerim okunmasına müteakip İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, şehitler için dua etti. Protokol üyeleri tarafından şehit mezarlarına karanfil konulması ile sona erdi.