ÇOCUK MECLİSİ LİDERLERİ SEÇİLDİ

68

Belediyemiz bünyesinde Meclis kararıyla kurulan Çocuk Meclisinin üyeleri bir kız bir erkek olmak üzere kendilerine iki lider seçtiler. Yapılan seçim sonucunda Cud RADVAN ve Kerem CANARSLAN, ilimizdeki çeşitli Ortaokul ve Liselerde okuyan 40 öğrencimizden aldıkları oylarla lider olarak seçildiler. Seçilen liderler, tüm üyeler adına söz alarak Kilis ilindeki Çocuk Meclisi uygulamasından ilimizdeki çocukların çok memnun olduklarını ve ilimizde öncelikli olarak çocuklarla ilgili konular olmak üzere çeşitli konularda belediyenin kendileri dinleyerek kendileri için kurulan çocuk meclisinde çalışmalarına olanak verdikleri için teşekkür ettiler. Daha sonra liderler Belediye Başkan Yardımcısı HÜSEYİN ERKMEN ‘i ziyaret ederek, çocuklar ile ilgili projeler hakkında bilgi aldılar.