HİZMET ARACI OLARAK KULLANILACAK AMBULANSLARI TESLİM ALDIK

115

Kilis İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kullanılan 10 yılını dolduran 5 ambulans hizmet aracına dönüştürülerek kullanılmak üzere  Kilis Belediyesine verildi.

Kilis İl Sağlık Müdürlüğü envanterine kayıtlı 10 yılını dolduran ve ambulans olarak ömrünü tamamlayan 5 adet acil sağlık hizmetleri Ambulansını Kilis Belediyesine hizmet aracı olarak devri yapılarak, Kilis belediyesinin kullanımına verildi. Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş’ın katılımı ile ambulanslar Kilis Belediyesine teslim edildi. Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, “Araçların hibe edilmesinde emeği geçen ve belediyemize destek olan herkese teşekkür ederiz,” dedi.