AB BÜYÜKELÇİSİ YENİ HASTANE İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

127

AB tarafından İlimizde yürütülen projeler ve yapımı devam eden Yeni Devlet Hastanemizi AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçisi Christian Berger ile beraberindeki heyet, Kilis Devlet Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu.  Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık ile birlikte inceleyen Berger, firma yetkililerinden bilgi aldı.

İncelemelerin ardında Açıklamada bulunan Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, “Hamd olsun hastanemiz yükseliyor. Buna çok fazla ihtiyacımız var. Herkes bunu müşahede ediyor zaten, hastane en kısa sürede bitirilerek, halkımızın hizmetine açılacaktır. 2021 yılı sonu itibariyle bitirilecek. Bu süreçte alt yapı ve yol ağımız ile birlikte dahil ettiğimizde şehrin her tarafından ulaşılabilmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.