İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİMLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

60

İtfaiye Müdürlüğü Eğitimlerine talep durumunda hız kesmeden devam ediyor. Polateli kaymakamlığı ilçe Emniyet müdürlüğü görevli ve çalışan personellere; Acil Durum Ekipleri, Yanma ve Yangın Bilgisi, Yangınlara Karşı İlk Müdahale ve Yangın Söndürme Cihazlarının Kullanımı konularında teorik ve tatbiki yangın eğitimi verilmiştir.
Eğitimin amacı Yangın ile mücadele için gerekli bütün önlemleri almak , müdahale ve tahliye ekiplerini oluşturmak , oluşturulan müdahale ekiplerinin İtfaiye Teşkilatı yetişinceye kadar yangına ilk müdahaleyi yapabilme becerisini kazandırmaktır Kilisimizde resmi ve özel kurumlarda eğitime talep bilinci oldukça yaygınlaşmaya başlamıştır. Talep doğrultusunda eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.