KİLİS BELEDİYESPOR SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

44

Kilis Belediyespor’a destek olması amacıyla açılan satış mağazası Kilis halkından  yoğun ilgi gördü.

Cumhuriyet Meydanında açılan store satış mağazasına Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, Kilis Belediyespor Kulüp Başkanı Hamza Türk, AK Parti Kilis il Başkanı Mehmet Murat Karataş, İl Genel Meclisi Başkanı Şıhmehmet Yalçın, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Memiler,  Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, ile daire amir ve müdürleri, vatandaşlar ve taraftarlar katıldı.

Konuyla ilgili açıklama bulunan Kilis Belediye Başkanı BULUT “Kilis Belediyespor satış mağazasının kulübümüz için iyi gelirlere vesile olmasını diliyor, Buradan bütün iş adamlarımızı ve halkımızı Kilis Belediye Spor’a maddi ve manevi, gençlerimizi de manevi desteğe çağırıyorum. Tüm Kilislilerin Kilis Belediye Spor’a sahip çıkması gerektiğine inanıyor, mağazanın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.