GÜNLÜK FAALİYETLER

KİLİS İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM
📌Kilis Belediyesi daha güzel bir Kilis için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

📌FEN İŞLERİ; Akpınarda havuz kenarı korkuluk ve çevre düzenlemesi boyama çalışmalarımız devam ediyor Akpınardan oylum kavşağına kadar devam edecek yol yapım işinde yüzde 60-70 lerdeyiz ilerleyen zamanlarda vatandaşlarımızın hizmetine hazır hale getirilecektir.

📌ZABITA; Belediyemizden izinsiz belediyemize ait ağaçların zarar Verildiği tespit edilen kişi ve kişiler hakkında idari işlem yapıldı
Belediyemizden izinsiz asılan veya dikilen, görüntü kirliliği oluşturan afiş, Totem, tabela gibi reklam yapılan çalışma sonucu kaldırılmıştır.
Belediyemize ait Akpınar mesire alanında bulunan su dolu kanala giren kişi veya kişiler tehlike arz ettiğinden Emniyet ve zabıta ekiplerince ortak yapılan çalışma sonucu havuzdan çıkarılmış ve bir daha girilmemesi konusunda uyarılarda bulunmuştur.

📌SU İŞLERİ; Atatürk mahallesi erbek sokak. Kanalizasyon imalatı çalışmalar sürüyor.
Su işleri Bilal’i habeş mahallesi Çobanlar sokak Ev su ve kanalizasyon bağlantısı çalışmaları sürüyor.

📌PARK BAHÇE; Refüj, kavşak, parklarda çim biçme çalışmaları sürüyor.
🌳Çeşitli türde çalı ve ağaçlar şekillendirilerek refüj ve kavşakların görünümü güzelleştirilmektedir.
🌳Refüj ve kavşaklarda kuruyan ve mevsimi geçen çiçekler temizlenerek seramızda kendi üretimimiz olan çiçekler ekilerek çiçeklendiriliyor.
🌳Kuruyan ve görüntü kirliliği oluşturan bitki ve ağaçlar temizlenerek bakım ve temizlikleri yapılmaktadır.

📌TEMİZLİK İŞLERİ; Ekiplerimiz sahada verimli olarak çalışmalarına devam ediyor. Sokak cadde Temizlikleri, Yer altı konteynır çöpleri toplamaları, İlaçlama ekipleri günlük çalışmaları devam ediyor.

📌GIDA BANKASI; Kilis belediyesi ve Kilis il sağlık müdürlüğü arasında işbirliği ile vatandaşın yeni doğan çocukları için yardım ve destek paketleri verilmesi ve ziyaretler ederek onlara anne ve bebek sağlığı konusunda uyğulamalı eğitim verilmesi hem mutluluklarını paylaşılıyor hemde bilgilendiriliyor. Kilis belediyesi gıda bankası tarafından ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere 7400 adet gıda kolisi yardımı yapıldı. Bu konuda açıklamada bulunan Kilis Belediye Başkanı Av.M.Abdi BULUT yardım kolilerinin içerisinde Temel gıdalar olduğunu belirtti.
Mağdur ailelerin ev tadilatları çalışmaları devam ediyor.