Hüseyin ERKMEN – Kilis Belediyesi Başkan Yardımcısı

Hüseyin ERKMEN

1976 yılında Almanya’da doğdu. İlkokul eğitimini Manisa’da, Ortaokul ve Lise eğitimini İzmir’de tamamladı. 2001 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 2002 – 2003 yılları arasında Asteğmen olarak askerlik hizmetinde bulundu. 2003 yılında Hatay ilinin Erzin ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde İngilizce Öğretmeni olarak göreve başladı. 2004 yılında Kilis iline atandı ve sırasıyla Ekrem Çetin Lisesi, Hacı Mehmet Koçarslan Anadolu Lisesi ve Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesinde İngilizce Öğretmenliği yaptı. 2008 – 2014 yılları arasında Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birim Sorumlusu ve Kilis Valiliği AB Proje Uzmanı olarak görev yaptı. 2014 yılında Kilis Belediyesi Etüt ve Proje Müdürü oldu. Halen Kilis Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Hüseyin ERKMEN çok iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir. Evli ve 1 çocuk babası.