BAŞKAN BULUT ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

59

Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi BULUT, Kilis Valiliği tarafından organize edilen Şehit ve Gazi Ailelerine düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Bulut, “Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler niyaz ediyorum. Kilis Valisi Sayın Recep Soytürk’e düzenledikleri bu programda ötürü teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu. Programa, MÖG Komutanı Tuğgeneral Erdal Şener, MÖG-F.K.A. Sorumlusu Tuğgeneral Ercan Pürsünlü, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan, Garnizon ve 1.Hudut Alay Komutan Vekili Piyade Albay Gökay Muştu, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Doğan Karacoşkun, İl Genel Meclis Başkanı Şıhmehmet Yalçın, Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Elbeyli Kaymakamı Kadir Duman, Polateli Kaymakamı Mahmut Şener, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başaklıgil, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, şehit aileleri ve gazilerle birlikte basın mensupları katıldı.