21.10.2018 16:40:23

BAŞKAN KARANIN DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, tüm gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Kara, haber almanın kamuoyu için önemine vurgu yaparak, “Kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak, kısık seslerin sesini kitlelere duyurmak için gece gündüz demeden, zaman zaman çok zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra etmektedirler. Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek emek veren; uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakarca çalışarak gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan, özellikle şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev alan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.