13.09.2018 23:02:49

Başkan Karanın Zabıta Haftası Mesajı

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan “Zabıta Haftası”nın 192. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Belediye Başkan Hasan Kara, zabıtanın her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışan esasına göre çalıştığını vurgulayarak, “Zabıta Teşkilatımız ve Belediye Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşımızın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir” diye konuştu.
Kara, Zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesi olduğunu ifade ederek, "Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız Belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.
Belediye Başkanı Kara, mesajının sonunda şu ifadeleri kullandı: “Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Kilis Belediye Zabıta Teşkilatımızı ve Ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”