13.09.2018 22:42:04

HERŞEY ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve trafik polislerimiz tarafından öğrenci servislerine ortak denetim yapıldı.
Çocukların ulaşımda güvenli ve sağlıklı bir hizmet almaları amacıyla ortak yapılan denetimlerde birçok başlıkta incelemeler yapıldı. Zabıtalar öğrenci servislerinde S Plaka, Okul Taşıt levhası, Dur İşareti, Çalışma Karnesi, güzergah izin belgesi, Yangın Tüpü, Emniyet kemeri, kapasitenin üstünde koltuk olup olmadığını kontrol ederken, Trafik polisleri de, sürücülerin sağlıklı olduklarını gösteren Psikoteknik belgesi ve öğrenci servislerinin ruhsat, muayyene, sigorta ile sürücülerin ehliyetlerini kontrol etti.
Periyodik olarak gerçekleştirilen denetimlerde amacımız, şehirdeki servis hizmetlerinin daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yürütülmesidir.