29.11.2017 08:38:08

KİLİS BELEDİYESİ PARK BAHÇE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI

Belediyemiz Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz, Kilisimizi yeşillendirme ve güzelleştirme çalışmalarına, Toki kavşağında çim ekim ve ağaç dikim çalışmaları, bölge bölge ağaç ve çalı budama şekillendirme çalışmaları, mevsimlik çiçek ekimi, sulama, çapalama bakım ve temizlik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Bu yıl kış sezonunda 500.000 adet menekşe fidesi, 500.000 adet lale soğanı ekimi yapılmaya başlandı. Ayrıca çeşitli park ve refüjlerdede lavanta ekimi yapılacak. Resul Osman Dağı Mesire Alanı içerisinde spor kompleksi ve güvenlik amaçlı atlı jandarma birlik noktası inşaatları 31.12.2017 tarihinde tamamlanacak ve çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.
Belediye hizmet binası temelinden çıkan topraklar Şehit Er Murat Dağdeviren Parkı ve Karataş Parkına çektirildi. Resul Osman Dağı Mesire Alanında lavanta bahçesi yapılacak alana çekilmeye devam etmekte, belirtilen parklarımızın toprağı tamamlanarak ıslah edilmiş oldu, ağaç eksiği olan bölgeler mavi çam dikimi yapılarak tamamlanıyor.
Çevre yolundaki yürüyüş yolumuzun uzatılma çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünce devam ettirilmekte, yürüyüş yolunun yeni yapılan bölümüne de çınar ağacı dikimi yapılmaktadır. Kilisimiz baharı bir başka güzellikte karşılayacak Kilisimiz ve siz hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layıksınız.