12.10.2017 13:19:29

KİLİS BELEDİYESİ PARK BAHÇE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI

Kilis Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Tüm parkların temizlik ve bakımları yapılmaktadır.
11 adet yeni park yapımı için yarın ihale yapılarak en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacaktır. Resul Osman Mesire Alanında peyzaj çalışması yapılmaktadır. Tekel kavşağında akıllı kavşak çalışmalarından dolayı bozulduğundan dolamit taş ile peyzaj düzenlemesi yapılarak kavşak güzel bir görüntüye kavuşturulmuştur. İslahiye Caddesinde orta refüje peyzaj çalışması yapılmaktadır. Yürüyüş yolunun otların temizlenmesi ve bakımı devam etmektedir. Yeni Park Bahçe Müdürlüğü müdüriyet hizmet ofisinin çevre düzenlemesi ve müdüriyetinin yapımı tamamlanarak hizmete açılmıştır. Aydınlatmada sıkıntı yaşanan parkların aydınlatılmaları sağlanmaktadır. Şehir suyumuzun kısıtlı oluşu sebebiyle 4 tanker ile ağaç çiçek ve çimenlerin sulama işleri aralıksız devam etmektedir. Kilis Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri Kilis’i güzelleştirmek adına çalışmalarına devam ediyor.