02.08.2017 09:42:43

KİLİS BELEDİYESİ PARK BAHÇE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI

Kilis Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Sene başında Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara’nın söylediği gibi bu yıl park bahçe yılı olacak. Çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Park Bahçe ekibi Kilis’i güzelleştirmek adına bordür boyama çalışması öncelikle tespit edilen parklarda yapılmıştır. Şu an için İnönü Caddesinde devam etmektedir. Eski Beşevler ve Kadın Fitness salonu çevresi peyzaj çalışması, spor salonun çevresinde yapılan peyzaj düzenlemesi ile yapının sert dokusunu yumuşatmak ve kent kimliğine yakışır düzenlemelerle alanın canlanmasını sağlamak amaçlanmıştır. Palmiye, kokulu çalılar (lavanta,biberiye) ve dekoratif taş ile alana uygun çalışma yapılmıştır.