06.07.2017 13:36:29

VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR

Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi arkasındaki kum ocağına katı atık tesisinin dolu olması nedeniyle dökülen bir miktar atık çamur nedeniyle oluşan kokudan rahatsız olan vatandaşlarımızın şikâyetleri üzerine Kilis Belediyesi ekipleri yer tespiti sonrası dur durak demeden çalışmalara başlayıp en kısa sürede kötü kokuyu revize etti. Polateli yolu üzerindeki katı atık depolama tesislerinde tesisin dolduğundan geçici olarak bir miktar atık çamuru mucur ocağının deresine dökülmüştür. Ancak bazı vatandaşlarımız ve basın organlarımızın buraya dökülen atığın koku yayarak çevreyi rahatsız ettiğini söylemeleri üzerine ekiplerin yerinde tespit etmeleri doğrultusunda uzun bir çalışma sonucu buradaki koku bertaraf edilmiştir. Bugün itibari ile herhangi bir sorun kalmamıştır, kesinlikle o mevkiye atık dökülmemektedir ve bundan sonra da dökülmeyecektir.