16.03.2017 11:29:46

BAŞKAN KARA 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE M. AKİF ERSOYU ANMA PROGRAMINA KATILDI

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan KARA ve Başkan Yardımcısı Cuma ÖZDEMİR Kilis Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde hazırlanan Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Gününün yıl dönümü olması vesilesi ile hazırlanan programa katıldı. Programa Kilis Valisi İsmail ÇATAKLI’nın yanı sıra Milletvekillerimiz M. Hilmi DÜLGER ile Reşit POLAT, Kilis İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan ŞAHİN, İl Emniyet Müdürü Günter ŞENSES, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALAGÖZ, İl Müftüsü Mahmut KARATEPE ve diğer protokol üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Program sonunda İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Başkan KARA hediyelerini dağıttı.