14.03.2017 17:49:06

KİLİS BELEDİYESİNDEN U-14 GENÇLER LİGİNE SPOR MALZEMESİ

Kilis Belediyesi tarafından U-14 Gençler Ligine katılan 4 Kulübe ayakkabı, forma, şort ve malzeme dağıtımı gerçekleştirildi. Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara’nın katılımıyla gerçekleşti. Başkan Kara yaptığı açıklamada; “Biz gençlerimizin spor yaparken derslerini aksatmalarını istemiyoruz, futbolda gösterdikleri başarılarını derslerinde de görmek istiyoruz. Biz istiyoruz ki gerçekten Amatör Spor Kulüplerimiz ve oralarda bu sporu yapan bütün çocuklarımız gençlerimiz geleceğe faydalı olsun, sağlıklı nesiller olarak yetişsin. Türk sporuna da yetişecek nesiller olsun istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, sağlıklı yaşam bilinçli spor yaptırmak hepimizin görevi. Amacımız ve bütün gayretimiz bu yönde” dedi. Programa Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Polat, TFF Futbol İl Temsilcisi Mehmet Şakir Kılıç ve ASFK Başkanı Mahmut Özkan bulundu.