02.03.2017 10:19:27

KİLİS BELEDİYESİ HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan KARA’nın, herkesin Kilis Belediyesinin hizmetlerinden faydalanması için Halk ve Belediye el ele diyerek kurduğu ve kontrolünü titizlikle yaptığı ve birçok alanda hizmet veren Belediye konakları çalışmalarına devam ediyor. Mağdur insanların ve şehrimizde görev yapıp katkıda bulunan insanları unutmayan konaklar, kimsesiz büyüklerimize yemek istedikleri yemekleri yapıp götürürken aynı zamanda özel durumu olan, dezavantajlı bireyleri tespit edip onlarla ilgilenerek, beraber vakit geçirip ihtiyaçlarını karşılayıp sosyal faaliyetler gerçekleştiriyorlar. Böylece dezavantajlı kişilerin ailesi kendine zaman ayırma fırsatı bulup gözü arkada kalmadan farklı işlerini yapabiliyorlar. Kilis Belediyesi bu zorlu süreçte ailelerin büyük destekçisi oluyor. Farklı grup Belediye çalışanları da Şehrimizin giriş-çıkış noktalarında güvenliği ve kontrolü sağlayan emniyet güçlerimize ev yemekleri yiyebilsin ve bir nebzede olsun aile ortamı yaşayabilsin diye sıcak ev yemekleri yapıp ikram ediyorlar. Kilis Belediyesi Şehrimizin refahı, düzeni, istikrarını sağlamaya, çaresizlere çare olmaya, kimse yok mu? diyenin kimsesi olmaya ve halkla iç içe, el ele olmaya devam ediyor.