19.08.2016 09:33:29

CUMHURİYET MEYDANI VE OTOPARK GİRİŞİNDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Kilis Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı, otopark girişi ve çevresinde düzenleme çalışmalarına başladı.

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, çalışmaları yerinde inceledi. Cumhuriyet Meydanı, otopark girişi ve Tekye Cami çevresinde kavşak düzenlemesine başlandığını söyleyen Başkan Kara, “90 gün içerisinde tamamlanacak olan çalışmayı biz daha kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kavşak çalışması sonrası Cumhuriyet Meydanı'ndaki trafik sıkışıklığını önleyerek, meydana ulaşan yollara kaldırım yapacağız. Meydanı daha modern bir görünüme kavuşturarak, otoparka giriş çıkış yapan araçların daha rahat giriş çıkış yapmalarını sağlayacağız” dedi.

Belediye Başkanı Hasan Kara’ya Başkan yardımcıları Cuma Özdemir, M. Ali Eryılmaz, M. Akif Yavuzlu ve Fen İşleri Müdürü Murat Bilecen eşlik etti.