18.08.2016 09:32:34

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kilis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde sürdürülen asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara çalışmaları yerinde inceledi.

Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarında sona gelinirken, Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda kilit taşı olan bölümün sökülerek asfaltlandırılacağı belirtildi. Başkan Kara, Öncüpınar Mahallesi’nde başladıkları asfalt çalışmalarına Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam ettiklerini belirtirken, hedeflerinin bu yıl Kilis’te asfalt ihtiyacı olan yerleri bitirmek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Hasan Kara’ya Başkan yardımcıları Cuma Özdemir, M. Ali Eryılmaz, M. Akif Yavuzlu ve Fen İşleri Murat Bilecen eşlik etti.