04.08.2016 09:26:23

KAZIM KARABEKİRDE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kilis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Belli bir program dahilinde devam eden asfalt çalışmalarına Kazım Karabekir Mahallesinde devam ediliyor.

Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kara, yaptığı açıklamada gündüz Belediye hizmetleri gece de demokrasi nöbetine devam ettiklerini söyledi. “Gündüz asfalt, park bahçe ve temizlik gibi Belediye hizmetlerimizi yapıyoruz. Gece de Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarımızla Demokrasi Nöbeti tutuyoruz. Asfalt çalışmalarımız Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam ediyor. Bugün Sena sokağın asfaltı yapıldı. Ekiplerimiz ivedi bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kazım Karabekir Mahallesi bittikten sonra, sırasıyla diğer yerlere geçilecek” dedi. Başkan Kara, Kilis genelinde birçok yerde kaldırım çalışmasını bitirdiklerini, şu anda Barış Mahallesi’nde kaldırım çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Başkan Kara, Kilis genelinde asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini ve hedeflerinin bu yıl asfalt ihtiyacı olan her yeri asfaltlayıp gelecek yıl sosyal hizmetlere ağırlık vermek istediklerini söyledi.