08.06.2016 16:32:42

KİLİS BELEDİYESİNDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE SPOR MALZEMESİ

Kilis Belediyesi tarafından düzenlenen Amatör Futbol Spor Kulüplerine malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.
     Bu yıl lige katılan 13 amatör futbol spor kulüplerine Kilis Belediyesi tarafından eşofman takımı, futbol topu, kaleci eldiveni ve 1.500 TL’lik maddi yardım yapıldı.

Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz yaptığı konuşmada “ Daima sporun ve sporcunun yanındayız. Elimizden gelen bütün imkanlarla sporcularımıza destek olacağız. İnşallah bu 13 amatör futbol spor kulübünü daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. “ dedi.
     Yardım dağıtımında Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Eryılmaz ve Mehmet Akif Yavuzlu, TFF Kilis Futbol İl Temsilcisi Mehmet Şakir Kılıç, ASFK Başkanı Mahmut Özkan da bulundu.