08.06.2016 15:19:03

BAŞKAN ERYILMAZDAN KİLİSLİ GENÇLERE ÇAĞRI

Kilis Belediyespor Başkanı M. Ali Eryılmaz, Belediyespor’u bu yıl Kilisli genç sporculara emanet edeceklerini ifade ederek kendine güvenen tüm genç sporculara çağrıda bulundu.

Başkan Eryılmaz, “Kilis Belediyespor’a bu hafta sonu yani 12.06.2016 Pazar akşamı iftardan sonra Kilis’te bulunan 13 Amatör Futbol Takımı oyuncusu başta olmak üzere tüm genç futbolcu adayı arasından kendine güvenen,  ben bu takımda oynamak istiyorum diyen yetenekli gençlerimiz arasından seçme yapacağız. Haydi gençler! Belki de sıra sizde! Kilis Belediyesporumuza isminizi altın harflerle yazdırmak istiyorsanız geç kalmayın. Beklediğiniz fırsat ayağınıza geldi. Bu fırsatı kaçırmayın. Sizleri Kilis Belediyespor Tesislerimize bekliyoruz” dedi.